KIRMIZI DÖNER® FRANCHISING

Franchise Adaylarında Aranan Özellikler

Yenilikçi bir ruha ve başarma isteğine sahip olmak, tüm mesai zamanını Kırmızı Döner‘de harcayabilecek konumda olmak, Kırmızı Döner için gerekli olan yatırımı karşılayacak finansal kaynaklara sahip olmak bayi adaylarımızda aradığımız başlıca özelliklerdendir.

Eğitim

Seçilen işletmeci adayı, Kırmızı Döner tarafından verilen eğitim programına katılıp, başarılı olunduğu takdirde 'İşletmeci' hakkına sahip olur. Restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.

Teknoloji

Satışlarınızı cep telefonunuzdan,tabletinizden,bilgisayarınızdan an ve an takip edebilir, hesap yapabilir, hem dilediğiniz periyotta kâr takibi yapabilir, hem de gelir ve giderlerin olması gereken standart oranında bütçelendiği için işletmenizin performansını ölçebilirsiniz.

Destek Birimlerimiz

İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.

KIRMIZI DÖNER® 'de Yer Seçimi

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler, restoran açılacak mekânda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Kırmızı Döner yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.

KIRMIZI DÖNER® şubesi açılması düşünülen yerin

→ Cepheden, yandan ve içeriden çekilmiş fotoğrafları m² bilgileri
→ Alışveriş merkezi konseptlerinde en az 60 m²
→ Cadde konseptlerinde en az 150 m²
→ Bayilik almayı düşünen kişilerin firma bilgisi (Vergi Levhası fotokopisi, Ticaret Sicil gazetesi)
→ Kira ise fiyat bilgileri

m² Birim Maliyeti

Gönderilen mimari projeden sonra, fizibilite raporu ile tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.(Lokasyonun durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.)

Mevcut şubelere bayilik isteyenler için

→ İskenderun'da, 'İlk Kırmızı' 330 m² genişliğindeki şubemizle ilgili bayilik görüşmeleri devam etmektedir.
→ Adana'da ,Optimum Avm Food Court katında 67 m² genişliğindeki şubemizle ilgili bayilik görüşmeleri devam etmektedir.
→ Diyarbakır'da, Ninovapark Avm Food Court katında 65 m² genişliğinde ki şubemizle ilgili bayilik görüşmeleri devam etmektedir.
→ Konya’da, Bosna Bulvarı Oval Avm karşısı 2 katlı bahçeli şubemizde ilgili bayilik görüşmeleri devam etmektedir.
→ Tarsus'ta, Tarsu Avm Food Court katında 60 m² genişliğindeki şubemizle ilgili bayilik görüşmeleri devam etmektedir.

Şubelerimizle ilgili bayilik görüşmeleriniz için franchising sorumlumuz Alper ARABOĞA ile irtibata geçebilirsiniz.
Mail : alper@kirmizidoner.com.tr
GSM :0532 173 99 49
Genel Merkez :0326 613 57 71\207

Franchise sunum için lütfen tıklayınız.

FRANCHISING
OLANAKLARI İÇİN TIKLAYIN!!!

KIRMIZI DÖNER®GIDA LTD.ŞTİ

Genel Merkez : Yenişehir Mah. 23. Sk. Leman Apt. Altı İskenderun/HATAY Telefon :+90 326 613 57 71
Faks :+90 326 614 17 10
E-mail :bilgi@kirmizidoner.com.tr
Kırmızı Döner İskenderun Markası